Yvonne Nassar treedt toe tot bestuur Platform Innovatie in Marketing

29 april 2016 om 11:36 door PIM Redactie

Yvonne Nassar treedt toe tot bestuur Platform Innovatie in Marketing

Yvonne Nassar treedt met ingang van 1 mei 2016 toe tot het bestuur van het Platform Innovatie in Marketing (PIM). Yvonne Nassar is als head of marketing & innovation werkzaam bij RAI Amsterdam. Ze volgt Frans Appels op, die aftreedt, om zich volledig te kunnen richten op zijn onderneming. 

Bestuursvoorzitter Hans Molenaar: “We zijn allereerst Frans Appels ontzettend dankbaar voor de energie die hij al die jaren heeft gestopt in PIM. Tijdens zijn aanwezigheid is de organisatie sterk geprofessionaliseerd. Frans heeft veel events op het gebied van digital marketing en marketing technologie georganiseerd. We wensen hem veel succes met zijn onderneming. Tegelijkertijd zijn we erg verheugd op de komst van Yvonne, omdat ze met haar marketing vakkennis en ervaring in de evementenbranche en B2B van grote meerwaarde zal zijn".

Yvonne Nassar “De ambitie van PIM om van Nederland het meest inspirerende marketingland van Europa te maken vind ik ijzersterk. Dit doen wij door marketeers in staat te stellen hun kennis en netwerk te verrijken. En hen uit te dagen hun stem in zowel de organisatie als de bestuurskamer te laten gelden. Ik werk daar graag aan mee."

Bezoekers van de aanstaande kennissessie ‘Marketing in business to business’ op 24 mei kunnen kennismaken met Yvonne, zij opent de sessie met een lezing over de veranderende rol van marketing en innovatie in de zakelijke dienstverlening. 

Andere trendrapporten

Ontvang onze laatste events en insights in je mailbox